Boxspring zonder matras ANTYA

€937.75

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

Boxspring zonder matras

Deze boxspring zonder matras, ANTYA genaamd, is een Duitse kwaliteitsboxspring zonder matras. Het is overigens ook een laden boxspring. Dus erg handig om hier spulletjes in op te bergen als vervanging van nachtkastjes. Deze boxspring bestaat uit een 2 x laden boxspring More met hoofdbord.

  • het hoofdbord heeft 2 kussens vast aan elkaar
  • de dikte van het hoofdbord  is 18 cm
  • de hoogte van het hoofdbord is 135 cm.
  • Inclusief 10 cm hoge chromen poten

Bed met laden

Deze boxspring zonder matras is een prachtige boxspring die wij vrij recent opgenomen hebben in onze collectie. Een boxspring zonder matras kan erg handig zijn als u al in het bezit van matrassen. Dit bed met laden heeft als voordeel dat u veel spullen erin kan opbergen. De kleuren blauw en zwart zijn erg populair. De chromen poten onder het bed maakt het bed echt af. Onze bedden worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen daarom aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daar hebben wij dan ook voor gekozen. Een goed slaapcomfort is immers zeer belangrijk.

U kunt dit bed in verschillende kleuren en maten bij ons bestellen. De levertijd van dit bed is ongeveer 4 a 6 weken. Deze boxspring zonder matras wordt bij u thuis afgeleverd en geheel kosteloos gemonteerd.

Matrassen kunt u, indien gewenst, ook bij ons apart bestellen. De keuze van de juiste matras is uiteraard ook zeer belangrijk voor een goed slaapcomfort. Als alternatief voor dit bed zou u ook kunnen kijken naar een andere boxspring zonder matras, namelijk de ADIN (donkerbruin) of de VENOSA (zwart). Deze beide bedden hebben daarentegen geen laden.

Voor meer informatie over de keuze van uw matras of boxspring, kijkt u eens naar een opname die wij vorig jaar hebben gemaakt. Dit is tot standgekomen met het programma “Alles over Wonen” uitgezonden op SBS6. Er is veel keus op het gebied van bedden en matrassen. Laat u zich daarom goed informeren. Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Boxspring zonder matras ANTYA”