Boxspring zonder matras TOSOR

€845.79

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

Boxspring zonder matras

Deze boxspring zonder matras TOSOR is een 2 x geveerde boxspring 28 cm hoog met hoofdbord.

  • 2 x kussens los
  • dikte hoofdbord 18 cm
  • hoogte hoofdbord 110 cm
  • incl. 10 cm hoge chromen poten.

Ook leverbaar met 4 x driehoek poten in de kleuren: zilver, wengé en zwart. Meerprijs € 65,00 per set van 4.

Deze boxspring zonder matras TOSOR is een prachtige boxspring met een schitterende afwerking. Deze kleur blauw en antraciet is erg populair onder onze klanten. De matrassen worden hier niet meegeleverd. U heeft wellicht al matrassen en zoekt misschien voor een mooie design boxspring. De 2 kussens los die u in het hoofdbord ziet, is recent in ons assortiment opgenomen.

Voor een goed slaapcomfort kunt u overwegen alsnog de matrasssen bij ons aan te schaffen. Daarnaast adviseren wij ook zeker onze luxe bodytop aan te schaffen die u over de matrassen kan leggen. Dit geeft nog een extra effect voor een goed slaapcomfort. Deze boxspring zonder matras TOSOR heeft een levertijd van tussen de 4 a 6 weken. Alle prijzen die u op de website ziet van onze produkten, zijn inclusief BTW.

Slaapcomfort

Voor een goed slaapcomfort hebben wij ervoor gekozen voor Duitse producenten. Dat is ook te zien en te merken. Duitse produkten zijn in de regel erg betrouwbaar en heeft een enorm kwaliteitsgehalte. Kwaliteit van slapen is erg belangrijk en dat is wat onze klanten ook ervaren. U kunt deze boxspring zonder matras ook aanvullen met een van onze kwaliteitsmatrassen en een luxe bodytop. Een bodytop die over de matrassen wordt gelegd geeft extra slaapcomfort.

Mocht u er niet uitkomen welk bed of matras u moet aanschaffen, kijkt u dan eens naar een opname die wij vorig jaar hebben gemaakt. Hierin leggen wij uit waar u op moet letten als u een goed bed of matras wil kopen. Of neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Boxspring zonder matras TOSOR”