Boxspring zonder matras TRAVIR

€845.79

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

Boxspring zonder matras

Deze boxspring zonder matras met de naam TRAVIR, is een 2 x geveerde boxspring 28 cm hoog, met 8 cm dik hoofdbord en 10 cm hoge chromen poten.

  • Meerprijs 210 = 15%
  • Meerprijs 220 = 30%
  • Alle hoofdborden zijn 110 cm hoog.
  • Ook leverbaar met 4 x driehoek poten in de kleuren: zilver, wengé en zwart. Meerprijs € 65,00 per set van 4.

Deze boxspring zonder matras wordt geleverd zonder matrassen. Maar u kunt uiteraard alsnog de matrassen erbij bestellen. Deze vindt u hier. U treft hier een ander bed van ons dat geleverd wordt met eersteklas pocketveer matrassen. Deze boxspring zonder matras kunt u afzonderlijk bestellen, maar uiteraard kunt u de matrassen erbij bestellen.

Bed zonder matras

Op deze website treft u meerdere modellen aan. Dit bed zonder matras TRAVIR is een van de meeste populairste bedden bij ons. . In ieder geval is de TRAVIR boxspring een luxe model met een prachtige afwerking. Al onze produkten worden in Duitsland gefabriceerd. Wij kiezen voor kwaliteit en willen dat al onze klanten genieten van een goede slaapcomfort. Dat geldt ook voor onze matrassen. Wij verwijzen naar onze nieuwe website die binnenkort gelanceerd wordt, namelijk de Matrassenpagina. Thans leveren wij bij dit bed ons beste pocketveermatrasssen.

Een ander model, de VENOSA boxspring, is een soortgelijk boxspring zonder matras. Alleen zien we aan dit bed dat de kleur meegestoffeerd is in 1 kleur, en bij de TRAVIR boxspring zien we echter een witte laag op het slaapgedeelte. Smaken verschillen, dus u kunt kiezen uit een van de modellen.

De levertijd van dit bed is ongeveer 4 tot 6 weken. Het bed wordt bij u thuisgebracht en zonder kosten gemonteerd. Dat is een extra service die wij geven aan onze klanten. Heeft u vragen omtrent de keuze van de matrassen, neemt u dan contact met ons zodat wij u kunnen adviseren. Of neemt u een kijkje in onze showroom.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Boxspring zonder matras TRAVIR”