Boxspring zonder matras VENOSA

€1,087.79

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

  • Meerprijs 210 = 15%
  • Meerprijs 220 = 30%

Boxspring zonder matras

Deze boxspring zonder matras, met de naam VENOSA is een kwaliteits boxspring. Alle hoofdborden zijn 110 cm hoog. 2 x geveerde boxspring, 23 cm hoog, met 13 cm dik hoofdbord, incl. 10 cm hoge chromen poten. Het is een keurig afgewerkte boxspring die wij in veel maten kunnen leveren. Alle boxsprings die wij verkopen worden in Duitsland gefabriceerd, dat betekent dus dat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit. Matrassen kunt u altijd apart bestellen. Indien u advies wenst over welk matras het beste bij u past, schroom niet om contact met ons op te nemen. Er zijn vele soorten en maten in diverse matrassenlijnen. Zeker als u lichamelijke klachten heeft, zoals rug- of nekpijn, nodigen wij u zelfs uit een kijkje te nemen in onze showroom om zelf te ervaren welke type matras het beste bij u past. Wij zijn u in ieder geval graag van dienst.

Het kan zijn dat u al matrassen heeft maar een nieuw design bed wenst te hebben. Er zijn verschillende modellen beschikbaar zoals u op onze website kunt zien.  Het TRAVIR boxspring zonder matras die wij ook in het zwart verkopen, ziet er net iets anders uit. De onderlaag is niet meegestoffeerd in de kleur van het bed. Een boxspring zonder matras biedt uitkomst voor diegene die al goede matrassen hebben, of bijvoorbeeld een kleine kamer willen inrichten als bijvoorbeeld een logeerkamer. U zou dan niet perse hele dure matrassen hoeven te kopen. In plaats van een pocketveer matras zou u een bonnell matras kunnen nemen.

Voor meer informatie waar u op moet letten bij het kopen van een matras of boxspring, kijkt u dan eens naar een opname die vorig jaar is gemaakt door SBS6. In het programma “Alles over Wonen” hebben we een korte presentatie mogen geven over hoe belangrijk het is een goede keus te maken omdat er zoveel keus is in de markt. Mocht u er niet uitkomen en specifieke vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Boxspring zonder matras VENOSA”