2 persoonsbed CILENI

€1,808.95

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Productbeschrijving

2 persoonsbed

Dit 2 persoonsbed die wij verkopen verkopen onder de naam CILENI, is een compleet bed met matras. Het is een mooie geveerde boxspringset inclusief meegestoffeerde 5-zone pocketveer matrassen met een losse 8 cm dikke Nasa bodytop.

  • Alle hoofdborden zijn 110 cm hoog.
  • Meerprijs 210 = 15%
  • Meerprijs 220 = 30%

2 x Geveerde boxspring,  23 cm hoog, met  13 cm dik hoofdbord, incl.  10 cm hoge chromen poten.

Dit 2 persoonsbed is een van onze populairste bedden. De zwarte en grijze variant van dit 2 persoonsbed is erg favoriet bij onze bezoekers. Uiteraard kunt u de uiteindelijke kleur waarin u het wenst te hebben zelf bepalen. De matrassen zijn mooi meegestoffeerd in dezelfde kleur als die van het bed. De matrassen zijn van de beste kwaliteit. Het is en bijft van belang dat de matrassen goed liggen voor een goede slaapcomfort.

Slaapcomfort

Mocht u specifieke vragen hebben over waar een matras aan moet voldoen, doordat u bijvoorbeeld rugklachten hebt of dat u vragen heeft over uw lichaamsgewicht en daar vragen over hebt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden u graag de service aan dat u bij ons in de showroom komt kijken en zelf de matrassen test. Wij kunnen u laten zien dat u op zich niet veel voor een matras hoeft te betalen. Het moet aansluiten bij uw specifieken wensen. Denk ook bijvoorbeeld aan mensen die last kunnen hebben van allergie of zweterigheid. We hebben een korte videopresentatie gemaakt waarin u kunt zien waar u op moet letten bij het kopen van een bed of matras.

Kortom, neem vrijblijvend contact met ons middels het contactformulier op deze website of u kunt uiteraard telefonisch contact met ons opnemen. En heeft u vragen over een afbetalingsmogelijkheid, dan is dat ook mogelijk. Wij werken samen met een kredietmaatschappij die tegen een zeer aantrekkelijke rente voor financiering kan zorgen. Zo kunt u toch genieten van een mooi kwalitatief bed waar u jaren plezier aan zal beleven. Bovendien worden al onze bedden in Duitsland gefabriceerd. Wij zijn van mening dat kwaliteit zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Wij zijn u in ieder geval graag van dienst!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “2 persoonsbed CILENI”