bed met opbergruimte

Bed met opbergruimte CAZOLI

€2,117.50

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Productbeschrijving

Bed met opbergruimte

Dit bed met opbergruimte CAZOLI genaamd, is een Duitse ladenboxspring met een recht hoofdbord en wordt geleverd met 2 x 5 zone pocketveer matrassen met een losse 8 cm dikke Nasa bodytop. Dit bed heeft een prachtige blauwe kleur en is een van onze populairste bedden.

  • Bestaat uit 2 x laden boxspring More
  • een 8 cm dik hoofdbord
  • wordt geleverd met 10 cm hoge chromen poten.
    • Meerprijs 210 = 15%
    • Meerprijs 220 = 30%

Door de chromen poten krijgt dit bed als het ware een sjiekere uitstraling. Dit bed met opbergruimte, maar eveneens geldt dit voor alle bedden, wordt alles geproduceerd door Duitse fabrieken waar wij mee samenwerken. Het kwaliteitsgehalte is dan ook van onze produkten af te lezen. Dit geldt voor zowel dit bed als voor de matrassen en de bodytopper.

Dit model bed met opbergruimte in deze blauwe kleur heeft als hoofdbord een net iets ander model dan onze andere bedden. Het is en blijft een kwestie van smaak. We hebben namelijk dit bed ook in variant met een ander hoofdbord. Of denkt u aan een variant waarvan de matras niet meegestoffeerd is met het bed.

Waaraan moet een boxspring of matras voldoen?

Kijk u eens naar een opname die wij gemaakt hebben. Dit hebben wij niet zomaar gemaakt. Veel mensen vragen zich af of zij wel een goede aankoop hebben verricht. U besteedt toch al snel een behoorlijk bedrag voor zo’n bed. En toch krijgen we klachten te horen van mensen die geen goede aankoop hebben gedaan en ons voor een second opinion vragen. Vraag overal goed advies over waaraan u bed moet voldoen of matras. Zeker als u last heeft van overgewicht, allergie, of lichamelijke klachten. U kunt ook eens langskomen op onze showroom. Dan leggen we u graag alles uit. Maar bekijk onze video en wij zijn ervan overtuigd dat het u goed zal bevallen na het zien ervan, zodat u de winkelier de juiste gerichte vragen kunt stellen.

 

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Bed met opbergruimte CAZOLI”