Houten bed

Houten bed in een beukenhout en eikenhout variant? Dat is wat we nu bij Beddendeals aanbieden! Er zijn tal van houten bedden in de markt. Steijgerhouten bedden zijn doorgaans vrij populair vanwege de prijs. Wij hebben gekozen voor een houten bed gemaakt van Duits hout. De mooie eigenschap van het houten bed dat wij verkopen is namelijk dat u in werkelijk op een boxspring slaapt maar met een houten onderstel.

Enkele kenmerken van onze bedden die wij verkopen;

  • Duitse kwaliteit en voldoen aan de strengste TUV kwaliteitsnormen
  • Alle bedden worden geleverd met de beste kwaliteits pocketveermatrassen
  • Tevens wordt bij elk een luxe bodytop meegeleverd wat extra slaapcomfort biedt
  • Alle bedden worden bij u thuis afgeleverd en kosteloos gemonteerd
  • Alle prijzen die u op onze website ziet staan zijn inclusief BTW!
  • Alle bedden wordt bij u thuis afgeleverd en kosteloos gemonteerd.

 

Houten bed in beukenhout en eikenhout variant

 

U kunt bij ons kiezen uit een houten bed in een beukenhout variant of een eikenhout variant. Het onderstel is gemaakt van Duits eiken of Duits beukenhout. U heeft in werkelijkheid een boxspring maar met een houten onderstel. Het prachtige is namelijk dat uw bed de enige is die er bestaat. Wat willen we hiermee zeggen? Elk bed word apart gemaakt. Twee dezelfde bedden bestaat niet. Duitse hout heeft een eigen houtstructuur, oftwel een eigen nerf. Houtnerf dus. Lees meer over de houtnerf van een houten bed. De nerfen in het hout is dus altijd anders. Klimaat en wind bepaalt de kwaliteit van het hout. Amerikaans eikenhout is rooier qua kleur en Duits eikenhout is bijvoorbeeld weer geler. Duits hout is erg populair op de Nederlandse markt met name door de kleur en de kwaliteit.

 

Keuze uit vele soorten tweepersoonsbedden, elektrische boxsprings en houten bedden

Op onze website treft u een grote varieteit aan van diverse soorten bedden. Een houten bed kan prachtig zijn om af te wijken van de reeds volop geintroduceerde boxsprings die vaak qua uiterlijk hetzelfde ogen. Desalniettemin bieden wij boxsprings aan die een maximale slaapcomfort geven, zowel onze boxsprings maar ook zeker de matrassen die wij bij onze bedden leveren. Welke keus moet u nu maken? Dat is voor iedereen heel persoonlijk. Een houten bed kan daarom een prachtige variant zijn voor uw slaapkamer.