Bed met opbergruimte voor meer gemak

Bed met opbergruimte kan erg handig zijn als u ruimte wil besparen in uw slaapkamer. Het kan functioneel zijn als u geen nachtkastjes naast u bed wenst te hebben en ruimte wil besparen in uw slaapkamer. Onze bedden zijn gefabriceerd in Duitsland. Hier hebben wij een belangrijke reden voor. De kwaliteit van slapen wordt door onze klanten als uitstekend ervaren. Het bed en de matrassen die wij leveren voldoen aan de strengste kwaliteitseisen die we van Duitse produkten gewend zijn. Als u een bed met opbergruimte aanschaft, dan zijn hier ook onze beste pocketveermatrassen bijgeleverd en een luxe bodytop. Kwaliteit leveren is voor ons zeer belangrijk. Onze klanten ervaren doorgaans dan ook een uitstekend slaapcomfort. Slapen betekent een goede nachtrust en wij adviseren dan ook graag als het gaat om de keuze van uw matras. ​

Enkele kenmerken van onze bedden die wij verkopen:

  • Duitse kwaliteit en voldoen aan de strengste TUV kwaliteitsnormen
  • Alle bedden worden geleverd met de beste kwaliteits pocketveermatrassen
  • Tevens wordt bij elk een luxe bodytop meegeleverd wat extra slaapcomfort biedt
  • Alle bedden worden bij u thuis afgeleverd en kosteloos gemonteerd
  • Alle prijzen die u op onze website ziet staan zijn inclusief BTW!
  • Alle bedden worden bij u thuis afgeleverd en kosteloos gemonteerd.

.

Bed met opbergruimte in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar

Wij hebben thans diverse modellen boxsprings die wij aanbieden. Voor een bed met opbergruimte bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben het bed met opbergruimte in vele kleuren en maten beschikbaar. U treft diverse bedden aan met verschillende hoofdbords. De hoofdbords hebben ook verschillende fomaten. Bij veel bedden kunt u ook de onderstel oftewel de pootjes in verschillende kleuren geleverd krijgen. 

Keuze uit vele soorten boxsprings

Op onze website treft u naast onze bedden met opbergruimte ook andere bedden aan. Prachtige twee persoonsbedden, maar ook elektrische boxsprings en zelfs boxsprings zonder matras. U heeft dus een ruime keuze uit verschillende type bedden. Neemt u eens een kijkje op een opname die wij hebben gemaakt waarin wij uitleggen waar u op dient te letten bij het kopen van een bed of matras.

Alle 6 resultaten