Bed met opbergruimte EVRIA

€2,117.50

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Productbeschrijving

Bed met opbergruimte

Dit bed met opbergruimte onder de naam EVRIA, is een ladenboxspringset met een recht hoofdbord en wordt geleverd met 2 x 5 zone pocketveer matrassen en een losse 8 cm Nasa Bodytop. Het is een prachtige boxspring met laden. De opbergruimte in dit bed heeft voldoende ruimte om spullen in op te bergen. Dit bed met opbergruimte wordt compleet geleverd.

Deze ladenboxspringset bestaat uit 2 x laden More met 8 cm dik hoofdbord en wordt geleverd met 10 cm hoge chromen poten. Deze boxspring leveren wij in diverse kleuren en maten.

  • Meerprijs 210 = 15%
  • Meerprijs 220 = 30%

 

Bed met laden

Dit bed met laden is erg handig omdat je er voldoende spullen erin kan opbergen. Voor diegene die geen nachtkastjes wensen, is dit een zeer efficiente oplossing om toch dingen hierin op te bergen. Deze laden boxspring is erg populair en wordt meestal verkocht in de kleuren grijs, zwart en donkerblauw. Dit is kortom een prachtig bed met laden.

De matrassen geleverd worden met dit bed met opbergruimte behoort tot de beste kwaliteit. Bij een dergelijk bed hoort ook eersteklas matrassen bij. Het zijn pocketveer matrassen uitgevoerd in een mooie dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. De hoes van de matras is doorgestikt met 200 gram dioleen. Dus “non” allergie. Het is dus geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers.

wij leveren bij de EVRIA boxspring onze beste pocketveer matrassen

 

Verkrijgbaar in comfortklasse soepel of stevig. Gewichtsklasse: soepel tot 80 kg. Gewichtsklasse: stevig tot 120 kg.

Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten.

De matrassen wordt bedekt door een losse 8 cm Nasa Bodytop. Dit is de beste kwaliteit bodytop die wij in onze assortiment hebben. Zowel de matrassen als de bodytop zijn van de beste kwaliteit.

nasa 8 cm bodytop is ons beste kwaliteits bodytop

 

De bodytop heeft de volgende eigenschappen:

  • Een kern van 5 cm SG 40, latex of traagschuim / nasafoam met een éénnaalds gestikte hoes.
  • Totale hoogte van deze body top is ca. 8 cm.

Voor een aantrekkelijk bedrag heeft u niet alleen een kwalitatief bed, maar ook een bodytop en matrassen van de beste kwaliteit. Klik op deze opname. Hierin leggen wij u uit waar u op moet letten als u een boxspring of matras koopt. Laat u zich daarom altijd goed inlichten zodat u ook daadwerkelijk kunt genieten van een goed slaapcomfort.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Bed met opbergruimte EVRIA”