Informatie

Informatie Beddenspecialist – Goedslaapcomfort.nl

Welkom op onze website. Wij danken u voor uw keuze een kijkje te nemen op onze website.

Vestiging  Naarden (hoofdkantoor)

Schermafdruk 2014-11-12 11.33.25Beddenspecialist Goedslaapcomfort.nl is een online beddenshop met als specialisatie Boxsprings. Onze boxsprings worden in Duitsland gefabriceerd en alle onderdelen van het bed zijn ook van een degelijke Duitse kwaliteit. Duitse producten worden gekenmerkt door hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Wij weten hierdoor zeker dat onze klanten langdurig kunnen genieten van hun bed. Maandelijks bezoeken wij onze Duitse fabrieken en ontwikkelen continu nieuwe modellen. Wij bieden op alle bedden een garantie van 2 jaar en vanzelfsprekend kunt u op een goede service rekenen.

Nieuwe online kinderbedden webshop geopend augustus 2014

Dit jaar hebben wij een nieuwe onlineshop geopend voor kinderbedden. Denkt u daarbij aan hoogslapers, halfhoogslapers en stapelbedden. Maar ook bieden wij complete kinderkamers aan.

Neemt u hier een kijkje: www.goedkoopstekinderbedden.nl

 Kennis en ervaring

Beddendspecialist Slaapcomfort.nl heeft een nauwe samenwerking met Duitse fabrieken en uw boxspring wordt na uw bestelling direct voor u gefabriceerd aldaar. Wij kunnen u telefonisch gedegen advies geven als u specifieke voorkeuren heeft waaraan een boxspring of matras moet voldoen. De matras is met name heel belangrijk. Daar zitten nogal verschillen in. Daarnaast adviseren wij aan hotels en vakantieparken.

Aantrekkelijke prijzen

Wij hanteren goede prijzen voor de kwalitatieve mooie bedden die wij leveren. Geen overgeprijsde bedden, maar prijzen die passen bij een gedegen en kwalitatief bed. De modellen die wij aanbieden zijn aan verandering onderhevig, dus let op de aanbieding van de maand. Wij verkopen dan onze laatste model tegen een zeer gereduceerd tarief aan.

Levertijden

Indien u een bed bij ons besteld, dan wordt u order direct in behandeling genomen. Uw bed wordt dan gemaakt op basis van uw wensen die u aan ons heeft doorgegeven. De levertijd bedraagt 4-6 weken.

Betrouwbaar

Wij gaan zorgvuldig om met onze klanten en haar gegevens. In onze Algemene Voorwaarden en Privacy verklaring leest u hier meer over. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen.

Informatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij beantwoorden ze graag want wij houden net als u van duidelijkheid. Zeker als u nog twijfelt of nog niet zeker bent van uw aankoop, dan kunnen wij een op maat gemaaket advies geven, geheel kosteloos uiteraard.

Betaling

U kunt bij ons veilig kopen via internet en vertrouwd betalen via iDeal of Creditcard. Maar u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen, dus wanneer uw boxspring wordt afgeleverd. Daarnaast kunt u bij ons een boxspring kopen op afbetaling! De rente-percentage die wij hanteren is 5.9%. Dit is een zeer laag tarief! Postorderbedrijven hanteren tarieven van ongeveer 18%. In dat opzicht heeft u als voordeel dat u geen extreem rentebedrag per maand hoeft te betalen. Zie voor meer informatie op onze website.

Levering en montage

Uw bed wordt op maat gemaakt en heeft een levertijd van 4-6 weken. Omdat wij een enorme waarde hechten aan een goede service, wordt uw bed aan huis geleverd maar ook gemonteerd, zodat u daar geen omkijken meer naar hebt.

Onze specialisatie

Beddenspecialist Slaapcomfort.nl is gespecialiseerd in boxsprings en matrassen. Al onze boxsprings en matrassen zijn van Duitse afkomst. Onze sterkste punten zijn:

  • prijs / kwaliteit verhouding
  • langdurige behoud door klandizie door ons aanbod van Duitse top kwalitatieve bedden
  • klantenservice (ook na de verkoop)
  • levering aan huis inclusief montage
  • uw boxspring kopen op afbetaling tegen een rentepercentage voor maar 5.9%

Bezorging

Nadat u via iDeal de betaling heeft uitgevoerd, dan gaat de order rechtstreeks naar onze fabrikant. De levertijd bedraagt zo’n 4-6 weken. Uw bed wordt afgeleverd door een transportonderneming waar wij al jaren een samenwerkingsverband mee hebben. Omdat wij service hoog in onze vaandel hebben staan, wordt uw bed keurig getransporteerd naar uw woonadres en tevens verzorgen wij de montage van uw boxspring. U kunt die avond al lekker slapen in een nieuw bed!