aanbieding elektrische boxspring

Aanbieding Elektrische boxspring

€997.00

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Productbeschrijving

Aanbieding elektrische boxspring: deze aanbieding is echt een megatopper. Deze elektrische boxspring wordt niet alleen gefabriceerd in Duitsland, maar wordt ook standaard geleverd met Duitse motoren! Dat geeft aan dat dit absolute topkwaliteit is. Dit is een elektrisch verstelbare boxspring, oftewel wij noemen deze elektrische boxspring luxe comfort. Indien u eventuele montage wenst van uw boxspring, dan is dit uiteraard mogelijk. Van € 1599,- nu voor € 1195,-

  • Aanbieding elektrische boxspring met Duitse motoren
  • 2 x Pocketveer matras 5 zone
  •  Bodytop ca 6 cm dik met comfortschuim
  • 1 x Hoofdbord recht model hoogte ca 115 cm
  • Totale hoogte ca 60 cm

Bijzonderheid: Anti slipmat erin geweven. (zie afbeelding) antslipmat

 

Elektrisch verstelbaar bed

De AANBIEDING ELEKTRISCHE BOXSPRING houden wij de komende maanden nog intact. Het is een betaalbaar elektrisch verstelbaar bed voor de kwaliteit die het biedt. Dit bed blijkt zeer populair onder onze klanten met name door de prijs-kwaliteitsverhouding. Het is en blijft altijd goed om de koop van uw toekomstig bed goed onder de loep te nemen. Kijk naar de opname die wij recent voor u hebben gemaakt. Hierin leggen wij uitgebreid uit waar u op moet letten als u een bed of matras koopt. Helaas blijkt vaak dat we een bed kopen zonder te weten waaraan het ECHT moet voldoen. Dit kan ook vaak niet anders, want we beoordelen het bed vaak aan de buitenkant. Toch is het raadzaam onze opname te bekijken.

Wij leveren deze boxspring tussen de vier en zes weken bij u thuis af. Zodra wij de order van u ontvangen hebben, wordt uw bed gefabriceerd als het ware tot een mooi nieuw bed. Zodra wij bericht hebben dat de boxspring gereed is, dan zorgen wij dat het bed netjes bij u thuis wordt afgeleverd. U heeft daar geen omkijken naar. Tevens wordt u bed gemonteerd. Onze ervaring is dat veel mensen niet graag nog eens aan het werk willen, maar alleen het schone beddengoed erop wenst te doen en dan heerlijk in hun nieuwe bed willen slapen. En wij geven u nog gelijk ook. Profiteer nu nog van onze AANBIEDING ELEKTRISCHE BOXSPRING en heeft u vragen, neemt u gerust contact met ons op.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Aanbieding Elektrische boxspring”