Bed kopen op afbetaling

kopen op afbetaling met kredietconcurrent - Beddendeals.nl

Bed kopen op afbetaling maken wij nu mogelijk zodat u een goede aanschaf kunt doen van een kwaliteitsbed voor de beste slaapcomfort. Soms komt wat extra geld vaak goed van pas. Bijvoorbeeld omdat u een bed of boxspring wilt aanschaffen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met KredietDesk, een onafhankelijke bemiddelaar in financieringen. Maar ook bij Geldshop en de Kredietconcurrent kunt u een offerte aanvragen. Rechts ziet u twee aanbieders zoals Kredietconcurrent en Geldshop waar u al gelijk uw aanvraag kunt doen.

KredietDesk, Geldshop en de Kredietconcurrent probeert het afsluiten van een financiering zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Onze adviseurs kijken naar uw persoonlijke situatie en geven u daarbij deskundig advies over het soort lening dat het beste bij u past. Daarbij kunt u rekenen op:

  • boxspring kopen op afbetaling via Geldshop - Beddendealsblijvend scherpe rente
  • een vrijblijvende offerte
  • deskundig advies op maat

Bed kopen op afbetaling voor meer gemak

Een bed kopen op afbetaling zorgt ervoor dat u uw aanschaf in maandelijkse termijnen kunt aflossen. Zoals u op onze website hebt kunnen zien liggen wij qua prijs iets hoger dan wat er tegenwoordig wordt aangeboden. Wij kiezen voor kwaliteit! Alle boxsprings die wij verkopen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De Duitse degelijkheid is dan ook terug te zien in onze boxsprings. Wij van Beddendeals zijn van mening dat iedereen een goed slaapcomfort verdient. Een aanschaf van een bed kan soms qua aankoopbedrag hoger uitpakken dan u had gewenst. Een bed kopen op afbetaling is dan soms een uitkomst, mits u geen extreme rentepercentages betaalt zodat u een te lange termijn aan uw schuld vastzit. U kunt beter iets meer investeren voor een van onze bedden, dan een goedkope aanschaf van een bed waar u later wellicht spijt van krijgt. Een bed kopen op afbetaling is dan een prettige uitkomst. Met name zijn de matrassen van ongekend belang. Alle bedden en matrassen, maar ook alle accessoires, worden gefabriceerd door Duitse fabrieken waar wij al ruim 20 jaar zaken mee doen. Kwaliteit staat bij ons voorop! Al onze produkten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die gesteld worden door de Duitse fabrikanten met wie al jaren zaken doen. Alle TUV kwaliteitsstempels zijn dan ook toegekend aan onze produkten. U mag na een paar jaar geen last ondervinden omdat later zou blijken dat het matras teveel indeukt of dat het bed begint te piepen of te kraken. De elektrische boxsprings zijn bijvoorbeeld uitgerust met Duitse motoren. Wij hebben expliciet hiervoor gekozen. Dit heeft echter wel consequenties dat onze marge hierdoor beperkt is. De ervaring leert dat tevreden klanten uiteindelijk terugkomen. Dat is voor ons van belang. Uiteraard begrijpen wij dat niet iedereen zomaar € 1000,- of meer aan een nieuw bed kan besteden.

Dus u kunt zéér voordelig financieren. Een bed kopen op afbetaling kunt u dus doen bij Goedslaapcomfort. Daarnaast biedt Goedslaapcomfort de gegarandeerde service en kwaliteit!

Hoeveel kan ik lenen?

Als u wilt weten hoeveel en óf u überhaupt een geldbedrag kunt lenen, dan kunt u via deze link uw kredietbedrag uitrekenen. VERGELIJK ALLE KREDIETAANBIEDERS DIE WIJ AANBIEDEN EN KIJK NAAR DE GUNSTIGSTE VOORWAARDEN!