Boxspring zonder matras ADIN

€1,208.79

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

Boxspring zonder matras

Deze boxspring zonder matras met de naam ADIN is een:

  • 2 x geveerde boxspring
  • 23 cm hoog met hoofdbord
  • 2 x kussens vast
  • dikte hoofdbord 18 cm, hoogte hoofdbord 110 cm
  • incl. 10 cm hoge chromen poten
    • Meerprijs 210 = 15%
    • Meerprijs 220 = 30%

Al onze bedden zijn van een hoge kwaliteit. Voor deze boxspring zonder matras, maar ook voor alle boxsprings en matrassen geldt, dat ze zijn geproduceerd in Duitsland. Kwaliteit is voor ons van het grootste belang. Onze klanten moeten genieten van een goed slaapcomfort en dat is wat wij ook telkens terug krijgen van onze klanten. De afwerking van de bedden zijn zeer professioneel en qua uitstraling hebben onze boxsprings een stevige en aantrekkelijk uiterlijk. Deze boxspring zonder matras wordt geleverd zonder matras. Mocht u een matras bij ons willen bestellen, kijkt u dan naar een van onze modellen die wij leveren inclusief matras. Dit is het model ARODAS. Een andere mooie boxspring in onze collectie. Hier tonen wij een opname die vorig jaar gemaakt is in het programma “Alles over Wonen” door SBS6. Hier leggen wij uit waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring of een matras.

Slaapcomfort

Slaapcomfort is erg belangrijk. De wijze waarop een goede boxspring wordt gemaakt vereist deskundigheid en maatwerk. U zal jarenlang veel slaapcomfort ervaren als u een van onze bedden aanschaft. Alle bedden zijn stevig gebouwd, wat wij vaak gewend zijn van Duitse produkten. Wij kunnen als u wenst een afspraak maken op onze showroom zodat wij de type boxsprings en matrassen aan u kunnen presenteren. Het matras kan enorm belangrijk zijn als u specifieke wensen hebt. Denkt u aan bijvoorbeeld zwaarlijvigheid, of een te lange lichaamslengte of lichamelijke klachten zoals klachten aan de nek of rug. Ook dan is het zeer belangrijk om dan de juiste hoofdkussens erbij te selecteren. Oftewel, wij kunnen een boxspring op maat maken met door u gestelde specifieke wensen.

Onze bedden hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. Uw bed wordt keurig bij u thuis afgeleverd en geheel kosteloos bij u thuis gemonteerd. U heeft er dus geen omkijken meer naar. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Boxspring zonder matras ADIN”