Boxspring zonder matras – Beddendeals.nl

Boxspring zonder matras LUNZA

€816.75

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

Boxspring zonder matras

Deze boxspring zonder matras met de naam LUNZA is een 2 x geveerde boxspring, 23 cm hoog, met hoofdbord en voetbord. Op het hoofdbord zitten de 2 kussens vast, het voetbord loopt iets naar binnen toe.

  • Dikte hoofdbord 18 cm
  • dikte voetbord 15 cm
  • hoogte hoofdbord 110 cm
  • hoogte voetbord 65 cm
  • incl. 10 cm hoge chromen poten.
    • Meerprijs 210 = 15%
    • Meerprijs 220 = 30%

Dit is een boxspring zonder matras met een voetbord. Net een iets ander model dan de andere boxsprings zonder matras. Ook deze kleur is vrij populair bij onze klanten. Mocht u een vergelijkbaar bed willen inclusief laden, dan adviseren wij u om naar een andere boxspring zonder matras te bekijken, de ANTYA. Een ander model is de VEGIATO waarvan u kunt zien dat het bed niet volledig meegestoffeerd is met het kleurmateriaal van het bed. Smaken verschillen en daarom hebben wij een selectie samengesteld waarin u keus kunt maken uit verschillende modellen. Onze produkten worden in Duitsland gefabriceerd en zijn dus kwalitatief ijzersterk, hetgeen je ook vaak mag verwachten van Duitse produkten. Deze boxspring zonder matras wordt bij u thuis afgeleverd en geheel kosteloos gemonteerd.

Slaapcomfort

Voor een goed slaapcomfort kunt u bij ons terecht. Kijkt u eens naar een opname die wij vorig jaar hebben gemaakt. Hierin leggen wij uit waar u op dient te letten bij het kopen van een boxspring of een matras. Er is tegenwoordig veel keus als het gaat om de collectie matrassen of boxsprings. Laat u zich daarom altijd goed informeren voordat u tot zo’n aanschaf overgaat.

Matras

Bij deze boxspring zonder matras kunt u ook matrassen bijnemen. Neemt u contact met ons op als u hier specifiek over geinformeerd wil worden. Een van onze pocketveermatrassen zou hier goed bij passen.

Wij leveren uw bed binnen 4 a 6 weken bij u thuis. Als service monteren wij u bed kosteloos. Wij zorgen dus voor een complete aflevering.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Boxspring zonder matras LUNZA”