Boxspring zonder matras MADONI

€786.50

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

Boxspring zonder matras

Deze boxspring zonder matras MADONI genaamd is een 2 x geveerde boxspring, 23 cm hoog met hoofdbord.

  •  2 x kussens los
  • dikte hoofdbord 18 cm, hoogte hoofdbord 110 cm
  • incl. 10 cm hoge chromen poten.
    • Meerprijs 210 = 15%
    • Meerprijs 220 = 30%

Deze boxspring zonder matras heeft een prachtige blauwe kleur. Vanzelfsprekend kunnen we dit bed in meerdere kleuren leveren. Tevens zijn ook alle maten beschikbaar. Mocht u een boxspring zonder matras willen kopen, maar inclusief laden, dan zou u kunnen kijken naar een andere boxspring die wij verkopen, namelijk de ANTYA boxspring zonder matras. Die heeft als voordeel dat u er spullen in kan opbergen. Dit zou goed als vervanging van nachtkastjes kunnen fungeren.

Slaapcomfort

Voor een goed slaapcomfort bent u bij ons op het juiste adres. Dit is tweeledig. Enerzijds laten wij al onze produkten in Duitsland fabriceren, dat wil zeggen dat het kwaliteitsniveau van onze produkten zeer hoog genoemd mag worden. In tegenstelling tot wat we tegenwoordig zien. Er worden veel boxsprings uit China geimporteerd, en de vraag blijft natuurlijk of u langdurig van uw boxspring wenst te genieten. Wij geven garantie op al onze bedden en op onze matrassen. Anderzijds willen wij u laten zien met de volgende opname, dat het belangrijk is u goed te laten informeren wat u koopt. Aan de buitenkant lijkt alles heel mooi. Maar de wijze waarop een matras of boxspring gemaakt is, is zeer belangrijk. Kijk u hier naar onze opname die we vorige in het programma “Alles over Wonen” uitgezonden op SBS mochten presenteren.

Mocht u advies wensen voor wat betreft de keuze van de matrassen, neemt u dan contact met ons op. Wij bieden tevens complete 2 persoonsbedden aan op onze website. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Wij leveren het bed bij u thuis af en monteren deze boxspring zonder matras geheel kosteloos. Levertijd bedraagt tussen de 4 a 6 weken.

Indien u apart matrassen wenst, dan kunt u eveneens bij ons bestellen of een kijkje nemen in onze showroom.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Boxspring zonder matras MADONI”