Boxspring zonder matras | Beddendeals.nl

Boxspring zonder matras ORYSAL

€845.79

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

Boxspring zonder matras

Deze boxspring zonder matras met de naam ORYSAL is een 2 x geveerde boxspring 28 cm hoog met hoofdbord.

  • 2 x kussens vast, dikte hoofdbord 18 cm, hoogte hoofdbord 110 cm
  • incl. 10 cm hoge chromen poten.

Ook leverbaar met 4 x driehoek poten in de kleuren: zilver, wengé en zwart. Meerprijs € 65,00 per set van 4.

Deze boxspring zonder matras is te vergelijken met onze boxspring zonder matras VEGIATO. Het verschil zit hem in het hoofdbord. Smaken kunnen verschillen, dus u kunt kiezen uit beide modellen. Tevens kunnen deze boxspring zonder matras leveren in diverse kleuren. Vanzelfsprekend hebben we tevens de meest uiteenlopende maten. Bijvoorbeeld de TOSOR boxspring zonder matras is vergelijkbaar, maar deze wordt geleverd in een prachtig kleur blauw.

Mocht u een boxspring zonder matras wensen, maar met handige laden, dan zou de ANTYA een boxspring kunnen zijn waar u uit kunt kiezen. Dit betreft eveneens een boxspring zonder matras, maar qua functionaliteit erg handig omdat u opbergruimte heeft in uw bed.

Slaapcomfort

Wij streven naar een optimale klanttevredenheid. Dat houdt in dat we veel waarde hechten aan een goed slaapcomfort bij onze klanten. Onze produkten worden in Duitsland gefabriceerd. Dat is duidelijk merkbaar aan de professionele afwerking van onze bedden en de stevigheid waarmee het is gebouwd. Zoals je vaak van Duitse produkten mag verwachten. De levertijd bedraagt rond de 4 a 6 weken. Wij leveren uw bed thuis af en wij monteren uw boxspring geheel kosteloos. Alle prijzen die u op onze website ziet is inclusief BTW.

Voor een goed slaapcomfort raden wij u aan u goed te laten inlichten over de keuze die u eventueel wenst te maken. Om u een beetje te helpen, hebben wij middels deze opname een korte presentatie gemaakt over waaraan een goed matras of bed moet voldoen. Aan de buitenkant kan alles mooi en prachtig eruit zien, maar de wijze waarop het is gemaakt is vele malen belangrijker zodat u zonder problemen jarenlang kunt blijven genieten van uw bed.

Mocht u informatie wensen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Boxspring zonder matras ORYSAL”